dilluns, 6 d’abril del 2009

NOE

HOTEL GURU es va gestar al bar l'Astrolabi un diumenge de matinada. Jo hi havia anat a pagar un deute al Jordi Cantavella, un dels seus socis, quan el bar ja estava buit. A banda de mi només hi havia una noia solitària a l'altra banda de la barra. Semblava ensopida.

El Cantavella li va demanar que s'acostés, que ens havíem de conèixer. Es va presentar com a Noe (de Noemí) i em va dir que feia fotos. En aquell moment no tenia cap feina ni en buscava. Vam començar a xerrar i em va dir que també li agradava cantar, que tenia una cançó enregistrada amb un ex seu, un tema molt sinistre. Uns dies després vam quedar i em va ensenyar un arxiu de MP3. Sonava com una vocalista de l'afterpunk dels 80' i vaig pensar que podíem provar alguna cosa. "Demà a la tarda em passo per casa teva" va dir. "Així conec els teus gats".

No recordo si els gats es van deixar conèixer o es van amagar, però aquella tarda vam assajar per primer cop Wonderland (es pot escoltar a http://www.hotelguruband.com/). Res feia pensar que sis mesos després estaríem enregistrant un disc amb aquesta i deu cançons més. (CONTINUARÀ DIJOUS 9)

___

Resposta als posts:

Gràcies, Rosa, per buscar l'Eva Winter al FNAC. Té a veure amb la Keren Ann, i també amb alguna cantant de la bohèmia barcelonina. Encantat que em llegeixis!

Sílvia, què bé saber que ets a l'altra banda del monitor. Moltes cançons de Hotel Guru tenen 10 anys o més, el que passa és que estaven sense lletra. I en queden moltes altres per acabar. Al novembre tindrem nou disc, amb un aire entre rus i francès-sota-un-pont-del-Sena. Petó!

1 comentari:

  1. Tant de bo a mi algun dia també em canviï la vida una cançó. De moment, dir-te que he acabat el llibre i que m'ha mantingut l'interès fins al final. Sempre passa que tenim l'amor més a prop del que ens pensem, oi?
    Bones vacances de primavera!!

    Rosa

    ResponElimina