dimarts, 26 de maig del 2009

COLUM

L'ampliada Hotel Guru Band es va forjar als estudis de gravació Fiori Musicali, on vam haver de reclutar músics professionals per tal d'orquestrar el disc. Després del Pau Lligadas (baix i contrabaix) i de la Núria Perich (bateria) va aparèixer l'inimitable Colum Pettit, un violinista extraordinari que s'ha acabat incorporant al nucli dur del grup.

Amb ell la vam liar a Madrid, en un concert de presentació al Café de la Palma i en el Susan Club. Va ser en el camerino d'aquesta cocteleria on hem fet el nostre show més vibrant. El Colum continua tensant les cordes del violí i de l'ànima en els assajos impossibles de la no-banda, com sovint l'anomenen, perquè costa Déu i ajudes reunir-nos per assajar o trobar una data per actuar.

Hotel Guru enregistrarà aquest octubre el seu segon i potser darrer disc amb la formació actual. Es dirà ELEVATOR, perquè parla de l'ascensor de la vida, que tant et pot portar al cel com al infern.
_
Gràcies per l'atenció concedida al blog, que s'acaba amb aquesta entrada. Aviat trobareu informació dels propers concerts a la nostra web.

6 comentaris:

  1. Francesc, si tanques aquest blog, com m'enteraré de les coses que fas?
    Petons,
    Sandra

    ResponElimina
  2. hotel gurú en madrid?? supongo que ya han venido, ays. Avisad sobre la próxima visita, por favor!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. ay, por dios, qué lio. Lo siento!! XDD Estoy deseando que actualices tu blog, Francesc!! Un abrazo!

    ResponElimina
  5. vaya, acabo de llegar y leer que se acaba el blog con ésta entrada. :(
    Hasta pronto!!

    ResponElimina
  6. Querido amigo, me he leido todas las entradas.Un hermoso viaje por pedacitos de tu vida que son entrañables y especiales para aquellos que te seguimos con tanto entusiasmo y admiracion.
    Ya lo habia ojeado hace tiempo pero sin traducir :-)
    Ahora me he enterado de todo,jeje. No solo por contexto.
    Gracias por hacernos participes.
    Besos infinitos.

    ResponElimina